Siste treningsbolk i Kroatia

Dagens langtur. Her utsikt ved Plovanija, ikke langt fra grensen til Slovenia.

Langt og rolig. I dag syklet helt normal langtur, fra Porec opp mot Umag og inn mot Buje. Det var en flott tur som jeg kan anbefale mange, hvis de skal være i samme område.

Laguttaket for Istrian Spring Trophy er bestemt. Jeg er ikke en del av 6 mannslaget der, og kommer derfor til å prioritere langkjøring i stedet, kombinert med harde intervaller. Jeg kan melde framgang og sterkere utvikling enn på lengre tid. Nå ser jeg fram til april, som enten starter i Russland eller Danmark.

Langturen, med start/slutt hotel Plavi, ikke langt fra Porec. Sjekk ut økten nærmere på Strava.

Treningsplanen siste del av uke 11 ser slik ut:

Onsdag: 5 timer rolig.

Torsdag: 4 timer med 2x20min terskel i bakke + 10min med 40sek på/20sek av.

Fredag: Kaffetur

Lørdag: 6t rolig

Søndag: 5t rolig

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *