Nytt fra samling dag 7

Et kort stopp for påfyll. Kaffe på en rolig og solfylt dag. #Sportful

To dager siden hviledag. I går syklet vi et sett med terskelintervaller. Vi delte oss i to grupper. En gruppe syklet bakkeintervall ved Parcent, den andre lagtempo ved Pedreguer. Jeg ble satt til å kjøre bakkeintervaller denne dagen.

Vi startet draget på flat mark. Vi kjørte lagtempo i 10 minutter før vi kom inn i bakken og avsluttet draget med 10 minutter oppover. Dette var en morsom, men ekstremt seig økt for min del. Mange på laget er allerede i godt slag, så det var tungt for meg å henge med i bakkene.

I dag tok vi det med ro. Størstedelen av laget syklet en runde med 2600 h.m. Sondre Hurum og jeg svingte av og valgte å ta det roligere, med en flatere runde ved Denia. Det ble også action på denne runden. Jeg gikk på trynings i en utforkjøring, men det gikk heldigvis bra. Resultatet var et ødelagt bakhjul, skrapet bakgir og hendler. Skrubbsår kom med på kjøpet.

Et pent rødt maleri på skinka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *