Individuell sponsoravtale

Michael B. Dibley og meg etter signert avtale. Besøk hans webside: 360 klinikken.

Et flott samarbeid. Michael B. Dibley, hans klinikk og kollega Chris Carter har inngått en avtale med Fransi Cycling for kommende sesong. Vi har kjent hverandre lenge og Michael har vært min personlige kiropraktor siden 2011. Dette er første gang vi inngår en offisiell sponsoravtale.

Helse er viktig. The Institute For Human Potential: A 360 Clinic er et foretak innen helsesektoren. Det har som formål å undersøke, gi diagnose og behandle, samt forebygge lidelser eller knuter i nerve-muskel-skjelett-systemet, som involverer ryggsøylen.

Sykkel er anstrengende. Og ikke minst krever det konsentrasjon og et høyt fokus. Sittestilling kombinert med alle utfordringene i treningsarbeidet og oppgavene i ritt, kan gi store påkjenninger i bekken, rygg og nakke. Spesielt i nakke – hvor vi strekker hodet fram som en skilpadde i aerodynamiske sittestillinger. Her er kiropraktikk viktig for å få kroppen tilbake i normal posisjon og for å forebygge mulighet for belastningsskader.

Avtalen frigir tid. Denne avtalen er med på å frigi tid fra jobb, slik at jeg kan fokusere mer på treningsarbeidet og ikke minst eventuelle ritt i kommende sesong. Jeg gleder meg stort! Og jeg er sikker på at Michael og sin klinikk er med på å bidra til kommende seire.

2 thoughts on “Individuell sponsoravtale

  1. Hei
    Så bra at det har ordnet seg med denne sponsoravtalen, det blir nok et nyttig samarbeid for begge partene.
    Mvh. Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *