Siste dag på samling

Sjekk bikeshop.no for rask levering, gode produkter og et fantastisk sortiment. #Sportful

Den første samlingen med Team Motiv 3 er over. Vi har hatt to flotte uker nede i sør-øst Spania. Treningen har gått veldig bra og alle på laget har forholdt seg friske. Nå vendes snuten hjemover i morgen tidlig.

Grunnmur. Flere lag med grunnmur har blitt lagt på stødig fjell. Personlig har jeg holdt litt igjen og sørget for å få mye i sone en. Dette er for å tåle større belastningen på neste samling, da konkurranseoppkjøringen starter for fullt.

På rolig tur i dag morges: Chrster Jensen (blått) og Vegard Nyhus (lilla)

Intervall. Vi har riktig nok hatt drag både på flat mark og i bakke. Her har jeg kjørt meg opp til terskel – men ikke over. Noe som kommer til å gi uttelling seinere. Poenget er å ikke bli stinn av syre, men flytte terskelen opp til høyrere verdier.

Et kort utdrag kystlinje.

Bedre kjent. Jeg har blitt bedre kjent med laget og alle som har vært deltakende på samlingen. Gutta er kule og er treningsivrige. Det er ekstra hyggelig å være på lag med Christer Jensen og Niklas Åkvik. To svært gode treningskompanjonger fra Vestfold, som jeg ikke har fått sjansen til å få kjøre på lag med før nå.

Vegard og Sondre.

Skumle planer. Jeg har allerede satt meg mål foran sesongen. Jeg er sikker på min jobb og kommer til å levere svidd gummi, svette og tårer i sesongen som nærmer seg med stormskritt. Vi starter sesongen 05.mars i Kroatia. I et terreng som kan ligne det vi har trent i til nå. Jeg gleder meg!

F.venstre: Vegard Nyhus, Christer Jensen og Sondre Hurum.

Nå er det hjem og bruke skia!

2 thoughts on “Siste dag på samling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *