Langt og rolig

Christer Jensen og jeg nyter sola.

Andre uke. Vi er godt i gang med andre- og avsluttende uke av treningsleiren. I går trente laget 4 timer med et par harde tråkk innlagt. Det var lagtempo med spurt – fire ganger i et ti minutters intervall. Det gikk bra, og laget samarbeidet godt.

Ømt kne. For min del ble det rolige timer på meg i går. Jeg har kjent litt murring i høyre kne, og valgte derfor å svinge av da laget kjørte hardt. Selv om jeg var ivrig og ville kjøre hardt, valgte jeg å kjøre roligere. Det betalte seg, og i dag var kneet milevis bedre.

I dag var det langt og rolig. Laget hadde fire rolige timer på planen, med innlagte spurt på skilt. Jeg valgte å stå over disse for å være på den sikre siden. Øystein Stake Laeengen hadde planlagt en fantastisk rute, hvor vi ofte syklet på smale og grove veier oppe i fjellheimen.

Audun Brekke Fløtten har slått Carlsen i sjakk NM og nyter en kopp kaffe.

Lengre tur. Sondre Hurum, Christer Jensen og jeg valgte å sykle lengre i dag. Dermed ble det godt over fem timer med mye flott natur. Vi storkoste oss under den blå himmelen i dag.

Vegard Nyhus. En høyst innovativ person – som også har laget sitt eget hjulmerke.

 

 

2 thoughts on “Langt og rolig

  1. Hei
    Det har blitt mange fine innlegg på siden din, som det er gøy å følge med på.
    Håper kneet blir stabilt i sesongen som kommer.
    Hilsen Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *