Loir et Cher oppdatering

Jeg veltet etter 171 kilometer i dag. Jeg ble dratt med ned da en foran meg ble nervøs og mistet balansen. Det positive er at jeg er tilbake. Det var godt å kjøre løp igjen, og suse bortover på de franske steppene. Enda en overaskelse var at jeg var offensiv i dag – jeg var ikke bare en druetråkker etter en sykdomsperiode. Og gøy var det.

Ingen blant topp ti. Verken av oss eller de andre norske lagene. Det er et nervøst felt og alle biter og klorer som hund og katt. Alle vil fram og alle vil først. Da er det bare en ting å gjøre – dra fram stridsøksa.

F.venstre: Eidsheim, Jarstø, Hausken, Hammersland.

Filip Eidsheim kom delvis helskinnet igjennom første etappe. Dette er hans kommentar til dagen:

Fransk kamikaze løp, som dessverre ikke ble preget av så mye sidevind som vi håpet på. Den dabbet av utover løpet og det var mange samlet på slutten. Jeg smalt i grøften etter fire mil. Det gikk heldigvis bra med meg, verre med Vegard R Bugge fra Joker Merida. Han måtte stå av.

 

– Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *