Sesongåpning på etterskudd

På tur med Vegard Robinson Bugge ved Lucca

Mitt første startskudd går 10.april i Frankrike. Team Østerhus-Ridley stiller med et lag på etapperittet Tour du Loir et Cher i Frankrike, som går over 5 etapper. Det er et ritt som passer meg svært bra som rytter, og jeg tror at selv med lite trening i februar, er det sjans for å bidra til gode resultater for laget. Flat mark med sidevind og spurt er i mitt holster – bare jeg klarer å bite meg fast.

Nylig kjørte jeg et amatørløp ved Pistoia, her i Italia. Jeg fikk svært god hjelp av Njål Engløk med opphold og transport. Selv etter over en måned med sykdom og mye motgang, kom jeg inn blant de 15 første. Det høres ikke stort ut, men det var en liten seier og et stort skritt i riktig retning. Jeg taklet den høye farten og syra godt.

Paris Roubaix som oppladning og næring. Nå er jeg svært tent på å kjøre løp igjen, og jeg motiverer meg med å se på live feed fra Paris Roubaix her i Lucca. Jeg vil komme i gang med løp og komme tilbake i form. Jeg gleder meg til å kjenne syra, blodsmaken og spyet etter å ha en god dag på sykkelen.

På Café Trakteren, Horten Foto: Alexander Limkjær, Gjengangeren.

For de som er nysgjerrig på hvorfor det har vært en tøff og trøblete sesongoppladning, kan dere klikke her.

– Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *