Coppi e Bartali 1.etappe

Svennis

Svennis før start - avslappet som vanlig.

Sven Erik Bystrøm gikk tidlig i brudd. Etter 4 stressa km, kom han og 4 andre avgårde. Sakte, men sikkert datt ryttere av og slapp seg ned til hovedfeltet. Svennis holdt seg selvfølgelig på plass.

På siste av ti runder kom flere ryttere opp til bruddet. Det ble da dannet en 9-mannsgruppe. Med 3km igjen til mål, hadde utbruddet kun noen få sekunder på hovedfeltet. Først ti sekunder og til slutt bare seks. De var på vei til å bli tatt igjen, men de holdt akkurat unna.

Svennis åpnet spurten og gikk til med 300m igjen. Han ble tatt igjen av fem ryttere og endte på 6.plass.

– Eg følte meg bra. Gruppa hadde ein fine flyt, men eg ble overasket over at bruddet holdt inn. Hvis det var en ting eg skulle gjort om igjen, hadde det vært spurten. Eg angre på at eg åpna han. Resultatet kunne blitt bedre, hvis eg hadde holdt hodet litt kaldere.

 

Svennis klinket til med 300m igjen

Bak i hovedfeltet lå Filip Eidsheim godt posisjonert. Jeg var på vei opp, men ble hindret av velt i hovedfeltet med 2km igjen til mål. Ingen skade skjedd – heldigvis. Jeg kan også melde at kneet er bedre og formen kommer seg. Stay tuned!

– Red

One thought on “Coppi e Bartali 1.etappe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *