Coppi e Bartali

Rittet åpnes i dag 12:30. Deretter går det slag i slag fra 20-24.mars. Første etappe går fra Misano Adriatico til Riccione. På startstreken stiller 147 ryttere fra totalt 19 lag. Blant de viktigste navnene finner du: Emanuele Sella (vinner av forrige utgave), Alexander Vinokurov, Danilo Di Luca, Stefano Garzelli, José Rujano (herskeren av Middelhavet Rundt) og Andrea Guardini.

Første etappe: Misano Adriatico - Riccione, 140,8km

Første etappe: Misano Adriatico - Riccopne, 140,8km

Scenegulvet i dag er Misano Adriatico, via kysten til Riccione, en rask runde på litt over en mil – totalt ti ganger. I løypen finnes det en kort stigning til Scacciano og Misano Monte, noe som vil gi et stikk til sprinterne på de forskjellige lagene. Jeg tror at spesielt Guardini vil bli offer for hard kjøring i bakken, siden flere lag frykter han som sprinter.

Jeg vet at Rai Sport 2 vil vise en omfattende oppsummering av den første etappen i dag, som starter kl 19.00, ifølge www.gsemilia.it.

Bare å følge med!

– Red

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *